Advies

Maak uw organisatie succesvoller door een objectieve blik en eerlijk advies!

Maak uw organisatie succesvoller door een objectieve blik en eerlijk advies!

  • Heeft u hulp nodig bij de doorvertaling van uw strategie naar tactische en operationele plannen?
  • Vraagt u advies en ondersteuning bij het objectief werven en selecteren van personeel?
  • Hoe ontwikkelt u uw medewerkers op de kernwaarden van uw organisatie?
  • Hoe krijgt u uw teamleden weer verbonden en geboeid?

Als opdrachtgever kunt u mijn onafhankelijke expertise inhuren op meerdere (HR-)thema’s. Ik bied scherpte, voortgang en doortastendheid in besluitvorming bij projecten of in verandertrajecten. Bij een adviesopdracht begeleid ik organisaties om de kernvraag helder te krijgen en focus aan te brengen. Dit doe ik door het maken van een scherpe analyse, plaatsing binnen de juiste context, interviews, brainstorm en/of methodieken. Wat werkt niet (meer), wat neem je mee en hoe kom je tot nieuwe out-of-the-box ideeën?

Ik geef eerlijk advies met een onderbouwde oplossingsrichting, pragmatische aanpak en haalbare planning. Als mogelijk vervolg hierop kan een presentatie een geschikte vorm zijn voor het delen van uitkomsten en informatie. Als actieve deelname van deelnemers is gewenst, waarbij theorie en praktijk samenkomen, past een workshop beter.

Gelet op de uiteenlopende vraagstellingen is er geen vaste vorm en kijken we samen wat bij uw vraag passend is. Met als resultaat een maatwerk oplossing voor een (nog meer) succesvolle organisatie!

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, daarna bepalen we hoe we verder gaan!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Tevreden klanten

Voor een landelijke wervingscampagne heb ik advies gevraagd aan Mireille. Zij heeft veel expertise, geeft goed onderbouwd advies en werkt zelf ook mee om alle acties te realiseren. Zij stemt regelmatig af op hoofdlijnen, het is zeer prettig met haar samenwerken!

Wim Stroes,
Regiodirecteur Bidfood

Ruim 10 jaar heb ik ‘super’ met Mireille samengewerkt. Zij is energiek, analytisch sterk, creatief in haar oplossingen en zij beschikt over een meer dan gemiddeld organisatietalent. Zij heeft impactvolle reorganisaties met succes begeleid en geïmplementeerd. Met een kritische bevragende instelling, een duidelijke visie en een goed oog voor de menselijk maat.

Albert Klompé,
Directeur Assessmentpraktijk GITP

Mireille doorgrondt complexe processen en schakelt mensen op een natuurlijke manier in. Ze gaf leiding aan verschillende teams en deed dat altijd naar volle tevredenheid. Ze heeft een heldere focus en zet mensen in op hun talent. Het team ging als vanzelf aan de slag met het stroomlijnen van processen en teamleden gingen zich positioneren, het ging ineens lopen.​

Annemarie van Haaren,
Adviseur GITP

Als organisatietalent weet zij stakeholders en medewerkers te betrekken zodat implementaties van nieuwe structuren en processen goed verlopen. Met haar analytisch vermogen doorgrondt zij gemakkelijk problemen. Zij weet écht talent voor organisaties te selecteren.

Adéla van der Weide,
Procesmanager GITP

Overige diensten

Bekijk wat ik voor u of uw bedrijf nog meer kan betekenen.

Management

Tijdelijke inhuur van (project)management biedt expertise, geeft scherpte en ontzorgt!

Coaching

Zelfinzicht en balans geeft kracht en ruimte voor persoonlijke groei!