Interim Management

Tijdelijke inhuur van (project)management biedt expertise, geeft scherpte en ontzorgt!

Inhuur van projectmanagement biedt expertise, geeft scherpte en ontzorgt!

  • Behoefte aan extra versterking en expertise bij een koerswijziging?
  • Is er een interim manager op een afdeling nodig ter vervanging bij ziekte of verlof?
  • U zoekt een projectmanager voor een veranderingstraject?
  • Specifieke ontwikkelvraag bij HR voor managers en medewerkers van uw organisatie?

Als opdrachtgever kunt u mij voor een bepaalde periode op projectbasis inhuren. Zowel voor project- en verandermanagement taken als voor andere managementrollen. Denk daarbij aan het aansturen en ontwikkelen van diverse type teams en verandertrajecten. Of een doorvertaling van strategie naar tactisch en operationeel niveau, HR-/personele zaken en het voeren van selectie-, voortgangs- en coachingsgesprekken.

Mijn drijfveer is het beste uit mensen en teams halen en organisaties laten excelleren. Ik stuur op de sterke kanten van teams om hen te stimuleren op een positieve manier samen te werken. Hiermee creëer je een gezonde werkomgeving met meer betrokkenheid waarin buitengewone prestaties worden behaald. Het verhoogt de productiviteit, creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit en daarmee de winst. Daarnaast verbetert de cultuur en onderlinge communicatie en daalt het ziekteverzuim en personeelsverloop.

Wij starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, daarna bepalen we hoe we verder gaan!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Tevreden klanten

Mireille informeert naar doel, richting en randvoorwaarden en regelt het! Ze escaleert problematiek als dat nodig is. Ze werkt professioneel, is betrokken bij haar team, overziet de impact van veranderingen, daarnaast ook ‘harde’ dingen als structuur, proces en systemen.

Henri Spape,
CFO GITP B.V.

Zij heeft een ‘getting things done’ mentaliteit die georganiseerd en planmatig werkt. Naast haar sterke organisatorische kwaliteiten is zij duidelijk in wat ze verwacht en heeft oog voor de persoon. Ze neemt haar verantwoordelijkheid en gaat lastige situaties niet uit de weg.

Peter Mulder,
Managing Consultant Executive Expertise GITP

Jij hebt mij alle kansen gegeven, onze samenwerking was super prettig, open en volledig met vertrouwen. Ik zie jou als open, doelgericht, betrokken, daadkrachtig, betrouwbaar, een snelle schakelaar met helikopterview en coachend vermogen.

Debby Bish,
Coördinator PiCompany

Jij hebt mij vertrouwen gegeven, maar ook de vrijheid om het op mijn manier te doen. Je kunt overzicht creëren en bijsturen, altijd met oog en oor voor de ander. Mooi hoe jij schijnbaar moeiteloos het overleg begeleidde en iedereen tevreden wist te houden zonder een harde hand te gebruiken.

Natalie Janse,
Regiocoördinator GITP

Overige diensten

Bekijk wat ik voor u of uw bedrijf nog meer kan betekenen.

Advies

Maak uw organisatie succesvoller door een objectieve blik en eerlijk advies!

Coaching

Zelfinzicht en balans geeft kracht en ruimte voor persoonlijke groei!