Over mij

“Ik geloof erin dat iedereen talent heeft. Samen als team iets moois creëren tot een gemeenschappelijk resultaat!”

Mijn specifieke werkervaring staat in mijn curriculum vitae.

Bevlogen professional

Als zelfstandig professional bied ik organisaties maatwerkoplossingen voor hun vraagstuk. Mensen, projecten en veranderingen vind ik interessant, samen iets moois creëren tot een gemeenschappelijk resultaat. Het plannen, organiseren en realiseren van projecten zie ik als een uitdaging. Ik ben praktisch, concreet, nieuwsgierig, efficiënt en realistisch.

Na mijn studie Management, Economie en Recht in Utrecht heb ik met veel plezier vele jaren bij GITP gewerkt. Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring in diverse leidinggevende managementrollen, (klant)projecten en team- & individuele ontwikkelingstrajecten.

Coachend leider

Iedereen heeft talent! Met de juiste inzichten, aandacht, vertrouwen en waardering komt iemand tot bloei. Een duidelijke focus, pragmatische aanpak en goede communicatie maakt een succesvol team. Ik heb een scherp oog voor mensen en hun functioneren. Ik ben positief kritisch, maak heldere afspraken én zorg dat ze worden nageleefd. Altijd in een constructieve en veilige omgeving.

Met een doel voor ogen is de weg ernaartoe de uitdaging. Het analyseren en aanbrengen van orde en structuur is belangrijk om tot het optimale proces te komen. Als het ‘wat’ helder is en je het ‘hoe’ met elkaar bepaalt, geeft dat een gemeenschappelijk kader waarbinnen je prettig samenwerkt

Ondernemend mens

Naast ondernemer, ben ik moeder van twee puberkinderen. Mijn man is eveneens zelfstandig ondernemer, hiervoor organiseer ik zaken achter de schermen. We wonen in Houten, hier heb ik een eigen kantoor en ruimte voor coaching.

Om mijn passie voor lekker eten en het drinken van een goed glas wijn in balans te houden ga ik regelmatig wandelen met onze twee honden. Architectuur en creatieve ontwerpen inspireren mij, ik heb gevoel voor ruimte, zowel binnen als buiten. Als hobby maak ik in opdracht tuinontwerpen.