Mijn Diensten

Wat doe ik?

Mijn bedrijf biedt interim management, advies en coaching voor individu, team en organisatie. Mijn jarenlange leidinggevende ervaring en expertise zet ik in om mensen met ambitie verder te ontwikkelen, teams te professionaliseren en organisaties nog meer succesvol te laten zijn. Daarnaast ben ik extern vertrouwenspersoon, hét aanspreekpunt voor opvang van medewerkers die te maken hebben gehad met ongewenste omgangsvormen en/of integriteitsschending.

Vele jaren heb ik samengewerkt met leiders op directie- en managementniveau, teamleiders, (beginnende) managers, coördinatoren, medewerkers commerciële binnendienst & planning en stafdiensten. Vanuit mijn klantcontacten, brede kring van zelfstandig professionals en een groot netwerk heb ik in diverse branches ervaring opgedaan.

Samen met de opdrachtgever mooie resultaten behalen! Dit doe ik vooral door mijn authentieke ‘ik’ in te zetten, waarbij ik mij richt op de kwaliteiten van mensen in relatie tot de organisatiedoelstellingen. Iedere opdracht is anders en vraagt een specifieke aanpak.

Voorbeeld opdrachten

  • Analyseren en formuleren van de concrete doelstellingen, projectmatig werken, de juiste prioriteiten stellen en samen heldere keuzes maken.
  • Koers bepalen, wat doen we wel en wat niet (of later) en hierin een logische structuur aanbrengen.
  • Verandermanagement met inzet van een coachende leiderschapsstijl en geloof in ieders talent en eigen verantwoordelijkheid.
  • Talenten objectief werven, selecteren, ontwikkelen en behouden.
  • Teams in hun kracht zetten met de focus op waar ze samen écht goed in zijn.
  • In de rol van extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit medewerkers informeren, opvangen en begeleiden.
  • Het optimaliseren van processen, procedures en werkwijzen.
  • Gaan voor kwaliteit met Customer Delight; een ‘8’ is niet goed genoeg, een ‘10’ maakt ambassadeurs en levert hogere klanttevredenheid.

Een greep uit mijn klanten

Mijn diensten

Bekijk wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen.

Management

Tijdelijke inhuur van (project)management biedt expertise, geeft scherpte en ontzorgt!

Advies

Maak uw organisatie succesvoller door een objectieve blik en eerlijk advies!

Vertrouwenspersoon

Een veilige werkomgeving creëren voor iedereen!

Coaching

Zelfinzicht en balans geeft kracht en ruimte voor persoonlijke groei!